Termeni si conditii

PREZENTARE GENERALA 
Siteul aikymo.ro este operat de ALTERNATIV DESIGN SRL, cu sediul in Str. Maslinului 34, București, cod postal 012531, Nr. de inmatriculare in Registrul comertului/anul: J40/14305/2004, Cod Fiscal CUI: RO16738293.
Pe orice pagina de pe site, termenii „noi” și „nostru” se refera la ALTERNATIV DESIGN SRL. ALTERNATIV DESIGN SRL oferă acest site, inclusiv toate informatiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru tine, utilizatorul, conditionandu-te la acceptarea tuturor termenilor, conditiilor, politicilor și anunturilor mentionate aici.

Cand vizitezi site-ul nostru și cumperi produse de la noi, esti de acord sa respecti urmatorii termeni și conditii („Termenii și conditiile”, „Termenii”), inclusiv acei termeni și conditii suplimentare și politici mentionate aici și / sau disponibilă prin hyperlink. Acesti Termeni și conditii se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, incluzând, fără limitare, utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianti și / sau contribuitori ai continutului.

Citeste cu atentie acesti Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu accesați site-ul sau utilizati aceste servicii. 

Toate funcțiile sau instrumentele noi adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și conditiilor. Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și conditiilor din această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și conditii prin publicarea de actualizări și / sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit de WooCommerce. Aceasta ne furnizează platforma online de comerț electronic, care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre.

SECȚIUNEA 1 – TERMENI DE STOCARE ONLINE
Fiind de acord cu acești Termeni și condiții, considerați că sunteți cel puțin de varsta majoratului și ne-ați dat acordul dvs. permite oricaror persoane dependente de tine să utilizeze acest site.

Nu trebuie să transmiteți virusi sau coduri de natură distructivă. O încălcare sau încalcare a oricaror dintre Termeni va duce la incheierea imediată a Serviciilor dvs.

SECȚIUNEA 2 – CONDIȚII GENERALE
Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricui, din orice motiv, în orice moment.
Ințelegeți ca continutul dvs. (fără a include informații privind cardul de credit) poate fi transferat necriptat și implica (a) transmisiuni pe diferite retele; și (b) modificările aduse și adaptate la cerintele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile privind cardurile de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.
Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiati, să vindeți, să revindeti sau să exploatati vre-o parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice persoană de contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul,
Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau vor afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 – ACURATETEA, COMPLETAREA ȘI TIPUL DE INFORMAȚII
Nu suntem responsabili daca informatiile puse la dispozitie pe acest site nu sunt exacte, complete sau actualizate. Materialele de pe acest site sunt furnizate ca si informații generale și nu trebuie sa se bazeze sau să fie folosite ca singura baza pentru luarea deciziilor fără a consulta alte surse, mai precise sau mai complete. Orice dependența de materialele de pe acest site este pe propriul dvs. risc. Ne rezervam dreptul de a modifica continutul acestui site în orice moment, dar nu avem nici o obligație de a actualiza orice informatii de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 – MODIFICAREA SERVICIULUI ȘI A PREȚURILOR
Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fara notificare.
Ne rezervam dreptul, în orice moment, de a modifica sau de a intrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment.
Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau fata de niciun terț pentru orice modificare, modificare a pretului, suspendarea sau intreruperea Serviciului.

SECȚIUNEA 5 – PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)
Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.
Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile, marimile și imaginile generate de echipa noastra.

LIVRARE:

Articolele disponibile imediat sunt livrate, de regulă, în 3-5 zile lucrătoare.

Va rugam sa verificati datele de contact inainte de finalizarea comenzii. Adresa de livrare sau numarul de telefon incorect introduse pot intarzia livrarea comenzii.

RETUR:

In cazul in care doriti efectuarea unui retur, acesta se anunta telefonic si trebuie mentionata intentia de a fi inlocuite produsele sau de returnare a banilor. Mentionam ca produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil.

Nu se admite pentru produsele returnate alegerea unui alt produs cu valoare mai mica si restituirea diferentei, situatie in care optati pentru inlocuirea cu un produs cu aceeasi valoare sau restituirea intregii sume.

Returnarea se face prin posta sau curierat, iar costul transportului este suportat de client

In cazul in care produsele trimise la schimb nu vi se potrivesc, nu mai pot fi schimbate. In aceasta situatie returnati produsele, iar contravaloarea articolelor va fi virata in contul dvs. bancar.

va ofera garantia ca articolele comandate sunt intr-o stare impecabila. In cazul unei exceptii, ne asumam raspunderea sa va inlocuim articolul cu unul identic, suportand si taxele aferente transportului.

Ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile in cazul in care produsele dorite nu se mai regasesc in oferta prezentata pe site. Imaginile publicate pe site sunt conform cu realitatea, iar produsele livrate vor fi asa cum se vad in imagini.

Preturile produselor includ TVA.

Imaginile, continutul, descrierile si denumirile sunt proprietatea personala ALTERNATIV DESIGN ori a furnizorilor nostri. Reproducerea, vanzarea, descarcarea, modificarea sau preluarea lor in scop comercial este strict interzisa. Denumirea site-ului si insemnele grafice sunt proprietatea personala ALTERNATIV DESIGN si nu se pot folosi, prelua, modifica fara acordul scris al proprietarului.

Magazinul nostru va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Livrare in tara prin curier: gratuit

Livrare in strainatate prin curier: 200 lei

Pe teritoriul Romaniei livrarea se face de luni pana vineri in intervalul 9:00 – 17:00 la domiciliul clientului.

Pentru comenzi peste 300 lei transportul este gratuit.

Modalitati de plata:

Modalitatile prin care poti achita produsele noastre sunt:

Ramburs – plata la curier la preluarea coletului;

Online prin card bancar – cardurile acceptate sunt Visa si MasterCard;

Consumatorul are dreptul de returna produsul fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. Singurele costuri suportate de client sunt cheltuielile de transport pentru returnarea produselor conf. O.U.G. 34/2014.

Produsele returnate vor fi acceptate numai in cazul in care au eticheta intacta si produsele nu prezinta semne ca ar fi fost purtate (miros, urme de machiaj, diverse pete).

Pentru returul banilor, acestia vor fi rambursati in termen de 7 de zile conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, prin virament bancar in contul clientului.

Iti vom rambursa integral contravaloarea produsului fara costuri de livrare. Beneficiile obtinute in urma comenzii vor fi automat anulate, daca, in urma returului nu se mai indeplinesc conditiile de acordare a acestora.

entru pastrarea garantiei este foarte important de respectat instructiunile de folosire, ingrijire si curatare a produsului dumneavoastra, instructiuni ce se gasesc pe eticheta din interior. Aceste instructiuni sunt specifice produsului dumneavoastra si este obligatoriu sa le consultati.

Pentru livrarea comenzii se percepe un cost de transport de 15 lei. Este important de stiut ca livrarea produselor de catre firma de curierat nu include  optiunea de desfacere a coletului in prezenta transportatorului, care ar permite un refuz al comenzii in cazul unor posibile neconcordante. Daca ulterior doriti sa returnati comanda, va rugam sa cititi sectiunea « Politica de retur ». 

Termenul de livrare al comenzii este cuprins între 2 și 8 zile lucrătoare de la data plasarii ei. Odata acceptata, ne obligam sa va livram comanda in cel mai scurt timp posibil.

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice aspecte privind eventuale defecte/vicii ale bunurilor in 24 de ore de la recepționarea lor.

De la data livrării, toate riscurile asupra produselor se transmit către Cumpărător.

Shopping Cart